Klantenservice

Klantenservice

Onze klantenservice is bereid om al je vragen te beantwoorden. Mocht je bepaalde antwoorden niet kunnen vinden, dan zijn wij uiteraard bereikbaar via info@Cityhoesje.nl Wij streven ernaar om je e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Cityhoesje.nl
Nieuwstraat 91
3201 EE Spijkenisse
0181-283091
E-mailadres: info@Cityhoesje.nl
KvK-nummer: 60983221

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog verzonden worden. De producten die in een brievenbus passen zullen in een milieuvriendelijk luchtkussenenvelop óf kartonnen doosje worden toegestuurd. Producten met een groter formaat worden in een pakket verzonden.

Mag ik mijn bestelling ruilen voor een ander gewenst product?

Ruilen kan altijd binnen 14 dagen, wel zo handig! Neem even contact op via info@Cityhoesje.nl (onder vermelding van je bestelnummer die je in je mail hebt gekregen na het plaatsen van je bestelling) en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Is het mogelijk om mijn bestelling te annuleren?

Je bestelling annuleren? Zonder problemen wordt dat voor je geregeld door ons team. Indien je product al onderweg is, kunnen wij het helaas niet meer annuleren. Zodra je bestelling binnen is, kun je het product terugsturen of ruilen. De retour kosten worden wel door de klant betaald.

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen?

Zodra je een bestelling hebt afgerond stuurt ons team je bestelling nog dezelfde werkdag op (mits je voor 17:00 uur besteld.). Indien je de bestelling niet binnen 3 werkdagen in huis hebt, dan is er een kleine kans dat je bestelling vertraagd is tijdens de levering door PostNL. Wij raden je aan om direct contact op te nemen met ons via ons e-mailadres info@Cityhoesje.nl zodat wij jou kunnen helpen.

Ik heb geen email ontvangen?

Indien je een bestelling plaatst, dan ontvang je automatisch een bevestigingsmail, met daarin informatie verwerkt van je bestelling.
Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, kijk dan eerst in je ongewenste mailbox(spam), want soms herkent je mailbox de e-mail als spam.
Is de automatische e-mail ook niet te vinden in je spambox? Dan is er eventueel een typefout gemaakt bij het invullen van je gegevens.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

Wij hanteren geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland, België én Duitsland. Je bestelling wordt dus geheel gratis en vrijblijvend verzonden.

Defect bij ontvangst?

Is je product beschadigd aangekomen? Maak een foto van het beschadigde product en stuur deze via de mail naar info@Cityhoesje.nl onder vermelding van je bestelnummer. Om je zekerheid te geven, vragen wij jou zo spoedig mogelijk contact op te nemen met ons.

ik ben niet tevreden met mijn bestelling, wat moet ik doen?

Niet tevreden met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Voor informatie over hoe je kunt retourneren kun je de volgende pagina bekijken: Retourneren. Producten kunnen uitsluitend ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien het product beschadigd of verkeerd is geleverd, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice.

Hoe lang doet Cityhoesje.nl over een retourzending en wordt de klant goed geïnformeerd per mail?

Bij ontvangst van je retour verwerken wij deze doorgaans op dezelfde dag en krijg je van ons een bevestiging per mail. Wanneer je retour wordt ontvangen, is afhankelijk van de postbezorger.

Hoe lang heb ik garantie op mijn aankoop?

Het verschilt per product tot wanneer de garantie reikt.
In het geval van een defect willen wij je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar info@Cityhoesje.nl met enkele foto’s van de schade en onder vermelding van je bestelnummer. Wij helpen je per mail graag verder.

14 dagen bedenktijd

Bij ons heb je een extra recht op 14 dagen bedenktijd. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kun je die altijd binnen 14 dagen aanmelden voor retour. De geretourneerde producten moeten wel uiteraard nog in onbeschadigde staat verkeren en in de originele verpakking zitten. De kosten voor het retourneren worden zijn net als voor reguliere retourneren door de klant betaald.