Retourbeleid

Retourneren

Let op: Heb je via bol.com besteld? Dan gelden voor het retourneren de voorwaarden zoals opgesteld door bol.com. Voor meer informatie over retourneren via bol kun je de volgende pagina raadplegen: Retourneren via Bol.com

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen, afhankelijk van het gewicht en de grootte, tussen de 2,45 en 6,95 per pakket binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven en voor de tarieven vanuit het buitenland de website van uw vervoerder.

Om het retourproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen, adviseren wij de volgende stappen te ondernemen:

1 Stuur in een e-mail naar info@Cityhoesje.nl je bestelnummer met verzoek tot retour. (Je bestelnummer kun je vinden in de bevestigingsmail)

Hier hoeft niet persé een uitleg bij, mits het binnen het retourtermijn valt. Maar je zou ons wel ontzettend helpen door alsnog even de tijd te nemen om aan te geven waarom je het product retourneert.

LET OP: Je krijgt geen reactie op deze mail. Zodra je de mail hebt gestuurd kun je meteen overgaan tot stap 2.

2 Verstuur het product in de originele verpakking terug naar het volgend adres:

Cityhoesje.nl
Nieuwstraat 91
3201 EE Spijkenisse

3 Zodra wij je retour in goede orde hebben ontvangen én verwerkt, zullen wij direct het bedrag van de bestelling terugstorten.

Afhankelijk van de wijze van je betaling en je bank kan dit enkele werkdagen duren. Wel ontvang je direct nadat het bedrag teruggestort is van ons een bevestigingsmail